Inkerillä ei elämä ole ennenkään helppoa ollut. Ja sitten kun hän alkoi viihtyä löytöeläintalon Tanakkalan kissahuoneessa ja oli löytänyt hyvän ystävän Toran niin eikö vaan huoneeseen muuta kaksi teiniemoa ja toisen vilkas teinityttö. Näkemiin rauha! Näkemiin mukavat aikuiskissan jutut Toran kanssa. Enää ei voi rauhassa ikkunalla istua, heti joku tunkee viereen. Saattaapa lattialla kävellessä lentää leluhiiri päähän. Hyllyllä joutuu huolestuneena seuraamaan nuorison toilailuja. Rauhallista kotia vailla olisi nyt Inkeri. Mikäli hyväksyt tälläisen melko pidättyvän noin 6-8 vuotiaan arvokkaan rouvaskissan ystäväksesi niin otapa yhteyttä sähköpostilla mikkelinesy@gmail.com tai adoptiolomakkeen kautta, löytyy sivulta mesy.fi  Inkeri on steriloitu, rokotettu ja sirutettu.
Syliin ei Inkeri tule ja silitykseen vaaditaan kissanlukutaitoa, mutta ehkä jonain päivänä.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment