Hei, me ollaan sisarukset, tyttö on Oodi ja poika on Ilo. Me ollaan projektikissoja.
Ensin ei oikein ymmärretty mitä se tarkoittaa, mutta sitten se meille selitettiin. Meidän kesyyntyminen tai se että me hyväksyttäis teidät ihmiset, vie aikaa ja se on pitkä projekti.
Nyt täällä löytiksellä ollaan aika paljon jo hyväksytty nuo hoitajat. Ei mennä heti piiloon kun ne tulee, vaan hengaillaan lähellä. Tässä meillä oli hyvä opettaja Nipsu pappa. No Nipsu sitten lähti KOTIIN. Tuo koti on jotain kivaa ja ihan omaa. Jospa se meillekin joskus löytyis? Jos joku oikein kissaihminen, vaikka kiltin pappakissansa kanssa tulis, veis meidät kotiinsa ja ottais projektiksi.

Oodi ja Ilo on leikattuja, rokotettuja ja sirutettuja. Jos kiinnostuit laita sähköpostia mikkelinesy@gmail.com ja kerro siinä jotain itsestäsi, kodistasi ja kissakokemuksestasi. Laita viestiin myös puhelinnumerosi.

Kuvat Tiina Saario