Kuka on tuo neitonen otsatukan takaa. Sehän on kaino ja vieno Erie. Kissavastaavat olivat pitkään huolissaan Eriestä, sillä Erie oli aina yksin. Milloin se kökötti silmät pyöreinä korkealla kaapin päällä, milloin piilossa tyynyliinojen sisällä. Aina yksin. Oliko siinä jotain vikaa? Raajat toimivat ainakin. Nappasimme neidin kiinni. Kaikki näytti ja tuntui olevan kunnossa. Matolääke niskaan ja vaihdetaanpa Kissalassa huonetta. Onnelassa oli vielä muutama samasta paikasta tulleita kissoja. Sinne siis. Kokeillaan!

Ja kuinkas kävikään. Erie löysi Onnelasta Sofien, jonka viereen oli mukava käpertyä nukkumaan. Lisäksi huomattiin, että Erie tulee toimeen myös muiden huoneen kissojen kanssa ja varmasti hyvä kissakaveri löytyy vielä vaikkapa sieltä uudesta kodista.

Erie edelleen karttaa ihmistä vaikka heidän touhujaan onkin mielenkiintoista katsella. Kivan rohkean kissakaverin kanssa voisi kokeilla yhteiseloa. Jos se vaikka opettaisi, että ihmisetkin on luotettavia asuinkumppaneita.

Mikäli kiinnostuit tarjoamaan Erielle kodin, niin laita sähköpostia mikkelinesy@gmail.com tulemaan. Kerro siinä kattavasti kodistasi, itsestäsi ja kissakokemuksestasi. Laita viestiin myös puhelinnumerosi ja paikkakunta missä asut. Erie ei halua vapaana ulkoilevaksi kissaksi.

Kuva Tiina Saario