KOTIKOKEILUSSA!
Hei, olen Samuel noin 11 v, löytyisikö minulle vielä se loppuelämän koti?
Kun on noita vaivoja, kilpirauhaslääkitys ja virtsakiviraksut, niin sitä monet kauhistuu. Olen virkeä pappa. Leikin ja riehun välillä kun nuoret pojat.
Sanovat nuo hoitajat ja monet muutkin, että olen ihana. Ja se pitää kyllä paikkansa. Ja auttavainen olen. Mitä tahansa täällä löytiksellä tapahtuukin niin siinä olen mukana. Ja muiden kissojen kanssa pärjään. Että jos joku mukava perhe jossain olisi tälläistä vanhempaa seurallista herraa vailla niin hakemusta vaan vetämään, mikkelinesy@gmail.com ja kerro kattavasti kodistasi ja itsestäsikin jos myö vaikka juttuun tultaisiin.
Ja laitathan viestiin myös puhelinnumerosi ja paikkakunta missä asut.
Samuel on kastroitu, sirutettu Mesyllä ja kahdesti rokotettu.
Kuva Tiina Saario