Hei, me olemme Tuimulit eli Morris-poju sekä tytöt Hiutale, Hile ja Pimu. Nuo ihmiset ovat miettineet, että kyllä meillekin pitäisi jo omat kodit saada. Ihan neljästään ei kuitenkaan samaan kotiin mahduta, kun sitä yksilöllistä huomiota ja aikaa pitää jokaisen saada. Olemme päättäneet, että sitten kun sopiva hyvä koti löytyy, lähdemme loppuelämän kotiin pareittain. Hiutale ja Pimu, Morris ja Hile tai Hile ja Hiutale, Morris ja Pimu.

Nelikko on kovin kiintyneitä toisiinsa. Ihmiset vielä jännittää, mutta uskon että omiin ihmisiin tottuvat nopeastikin. Ainakin ruoka motivoi näitä kaikkia ottamaan nopeastikin kontaktia.

Jos kiinnostuit näistä nuorista, ikäarviot 2-4, steriloiduista/kastroidusta, rokotetuista, sirutetuista kissoista, niin laita sähköpostia mikkelinesy@gmail.com ja kerro kattavasti itsestäsi, kodistasi ja kissakokemuksestasi. Laita viestiin myös paikkakunta missä asut ja puhelinnumerosi.
Emme luovuta kissoja vapaana ulkoilemaan.

Kissojen kuvat Paula Kuuva