Mitä teen kun lemmikkini katoaa?

Ilmoita kadonneesta lemmikistä aina puhelimitse löytöeläintalolle. Mikäli et saa puhelimitse yhteyttä, voit ilmoittaa kadonneen lemmikin tiedot myös sähköpostitse, mikkelinesy@gmail.com. Ilmoita löytöeläintalolle myös, jos löydät kadonneen lemmikkisi, josta olet aiemmin jättänyt meille ilmoituksen. Mikkelin eläinsuojeluyhdistyksen löytöeläintalo ottaa vastaan löytöeläimet Mikkelin alueelta (myös Anttola, Haukivuori, Ristiina ja Suomenniemi) sekä Puumalan alueelta.

Kadonnutta eläintä (etenkin koiraa) kannattaa kysellä myös poliisilta. Löytymistä nopeuttaa myös ilmoittelu somessa sekä alueen kaupoilla. Kadonnutta eläintä voi kysellä myös lähikuntien löytöeläinhoitoloista, sillä etenkin koira voi vaeltaa pitkiäkin matkoja.

Facebookissa on esimerkiksi Karkurit, Suomi-ryhmä, sekä  Kadonneet ja löydetyt eläimet Mikkeli/lähiympäristö -ryhmät. Lisäksi eri kuntien ns. puskaradioissa julkaistaan usein tietoja kadonneista tai löydetyistä eläimistä.

Säilytämme katoamisilmoituksia löytöeläintalolla sekä nettisivuillamme 6 kuukautta. Ilmoituksen voi tarvittaessa uusia.

Löytöeläintalolla olevat eläinten hoitajat tavoitat puhelimitse arkena klo 9-16 ja viikonloppuisin klo 10 – 17 numerossa

050 547 9054