null
Anna aikaasi!
Voit tukea toimintaamme myös lahjoittamalla aikaasi ja osaamistasi työn muodossa. Kaikki apu on tarpeen, toimimmehan vapaaehtoisvoimin!
Ota yhteyttä sähköpostitse mikkelinesy@gmail.com

Apusi on tarpeen esimerkiksi eläinten hoitovuoroissa (illat ja viikonloput) ja koirien ulkoilutuksessa. Jos olet käsistäsi kätevä, lahjakas leipuri tai innovatiivinen ideoija vaikkapa Mesyn näkyvyyden nostattamiseksi, tule messiin! Välillä voimme ottaa myös esimerkiksi tet-harjoittelijoita.

Vapaaehtoisilta eläintenhoitajilta ei vaadita työkokemusta, mutta toki sinun on tultava hyvin toimeen niin eläinten kuin ihmistenkin kanssa ja kyettävä kantamaan vastuu työstäsi. Vapaaehtoistyö voi olla henkisesti ja fyysisestikin raskasta ja vaatii sitoutumista: 1 krt/vko vähintään 2 krt/kk. Mikäli elämäntilanteesi on haastava tai sinun on muuten vaikeaa sitoutua vuoroihin, ei eläintenhoitajan työ ole sinua varten.

Löytöeläintalolla eläinten parissa työskennellessäsi sinulla tulee olla voimassa oleva jäykkäkouristusrokotus ja sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Saat perehdytyksen työhön ja kun sopimus vapaaehtoistyöstä on tehty perehdyttämisjakson jälkeen, olet vapaaehtoistyöntekijänä vakuutettu Mesy ry:n puolesta Mesyllä työskennellessäsi.

Otamme kerrallaan 1-2 uutta vapaaehtoista harjoittelemaan. Alta näet erilaisia vapaaehtoisrooleja ja millaisia töitä ne pitävät sisällään. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä sähköpostitse mikkelinesy@gmail.com.

Eläinten hoitaja

Löytöeläintalon ilta, eli eläinten hoito ja ruokinta iltaisin on täysin vapaaehtoisten hoitajien varassa. Työ tapahtuu arkisin eläinmäärästä riippuen noin klo 18-20 ja viikonloppuisin noin klo 8-14 ja 18-20.
Lue lisää

Koirien lenkittäjä

Koiranlenkittäjiä tarvitaan löytöeläintalolla viikon jokaisena päivänä. Työ tapahtuu arki-iltaisin klo 18 ja 21 välisenä aikana, viikonloppuisin myös aamulla ja päivällä. Työ vaatii luonnollisesti koiratuntemusta ja reippautta. Otathan huomioon, että löytöeläintalolle tulevat koirat ovat usein haastavia ja näin ollen on tärkeää että lenkittäjällä on kokemusta koirista. Koirat myös tarvitsevat lenkitystä säällä kuin säällä, joten ethän sula sateessa ja kestät myös tuulen tuiverrusta!
Lue lisää

Jauhopeukalo

Anna taitosi käyttöön Mesyn vapaaehtoisleipurina!
Lue lisää

Remontti- ja kuljetusapu

Eläinten kuljetuksessa sekä kirpputoritavaran kuljetuksessa tarvitaan kuljetusapua.
Lue lisää

Viherpeukalo

Jos pidät kitkemisestä, istuttamisesta sekä kasvien ja kukkien hoidosta, löytyy meiltä työnsarkaa myös sinulle
Lue lisää

Siistijä

Osana löytöeläintalon ylläpitoa on paikkojen siivoaminen.
Lue lisää