Huomenet löytöeläintalolta!
Olen Misukka ja asun löytöeläintalolla. Astuin juuri virkaani Mesyn virallisena tiedottajana kanirouva Ruusun erottua kiireisiinsä vedoten. Uskon, että pätevänä ja monipuolista kokemusta omaavana kissana suoriudun tästä tehtävästä erinomaisesti.  Huolehdin talon asukkaiden oikeuksista ja vähän velvollisuuksistakin. Samoin huolehdin siitä, että henkilökunta pysyy Kissalan asioissa ajantasalla. Olen tarkka, mutta en ankara.
Ensimmäinen ilmoitusasiani on Saaranpäivät! Aikoinaan Saaranpäivillä kerättiin varoja tyttökissojen sterilointiin. Nyt kipeästi tarvitaan varoja asukkaidemme hammashoitokuluja kattamaan! Auttakaa huonohampaisia eläinkavereitani!
T. Misukka, Mesyn virallinen tiedottaja
Tilinnumero on FI98 8000 1971 230090
tai Mobilepay 50139
Mikkelin eläinsuojeluyhdistyksellä on rahankeräyslupa RA/2022/44
Kuva Tiina Saario