Kaunis ja herkkä Tirri.
Illalla lasketaan kissat, mutta missä on Tirri? Ulkona on pakkasta ainakin miljoona ja sisälläkin on viileää. Tirri löytyy vällyjen alta. Siinä Tirriä saa silitellä ja jutella sen kanssa mukavia juttuja. Jutut eivät saa olla surullisia, kun Tirristä elämä on muutenkin melko surullista. Se ainoa ja tärkeä ihminen kun ei enää ole mukana Tirrin elämässä. Kuka lohduttaisi Tirriä ja antaisi sille turvallisen ja lämpimän kodin?
Tirri on aikuinen, ikäarvio n.7 v, steriloitu, rokotettu ja sirutettu kissatyttö. Se on alkujaan kotikissa ja jännittää uusia asioita. Toisten kissojen kanssa se tulee toimeen, mutta ystävää ei kissajoukosta löydy.
Jos kiinnostuit tästä hellyyttävästä kissatytöstä niin laita sähköpostia mikkelinesy@gmail.com tulemaan ja kerro siinä kattavasti kodistasi ja itsestäsi ja kissanpidostasi. Laita viestiin myös puhelinnumerosi ja paikkakunta missä asut. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoilemaan.
Kuva Tiina Saario